Keluarga kecilku

Keluarga kecilku
indah...

Monday, 11 April 2016

CINDERELLA DRESS BY : ZEFIKS COLLECTION BUAT KORANG NAMPAK SLIM

Oleh kerana saya seorang pembeli pakaian online tegar.
Just nak share mungkin berguna kepada yang tengah mencari review butik Zefiks Collection.

Secara jujur saya memang dah terjatuh cinta dengan dress yang dihasilkan oleh butik ni,  http://zefiks.com/  setakat ni saya hanya ada 3 collection dress Cinderella Dress
 - (warna maroon 2.0) mood republik PWTC 2015
 - (biru gelap 1.0) mood republik Ipoh 2015
 - (hijau gelap 2.0) secara online 

First time beli masa Mood Republik yang dibuat di Ipoh, kalau ikutkan memang dah ushar lama jenama ni di laman web tapi tak yakin dengan cutting, rasa macam tak muat coz cam kecik jer saiznya

Akak pakai saiz xxl dek non...yang best ilusi kurus kengkonon buat akak terperasan.

Tapi saiz keluaran kedua lebih longgar berbanding keluaran yang pertama

Cindrella Dress ni, 
*cutting sangat la cantik
*simple 
*kain tak panas
*berat jatuh terletak...

p/s : katenya Cindrella Dress ni dah taknak dikeluarkan dah, tak tau pasal apa

Gambar hakak biasa-biasa jer deq non


ni model butik yang pakai.................class kan

No comments:

Post a Comment